Unet itsetuntemuksen apuna

8-9.6. klo 10-16 intensiivikurssin tavoitteena on itsetuntemuksen vahvistuminen ja oman sisäisen luovuuden ja viisauden käyttöön otto.

Viikonlopun aikana asetumme kiireettömästi itsemme äärelle. Käytämme kehollisia ja ekspressiivisen taideterapian keinoja sanallisen jakamisen lisäksi. Näin haluamme antaa ilmaisuun ja tietoisuuden jäsentelyyn kokonaisvaltaisen ja myös sanattomia kanavia. Ryhmässä unikuvien lähestyminen ihmettelevällä asenteella yhdessä muiden kanssa synnyttää oivalluksille otollisen tilan. Emme "selitä" unia vaan käytämme niitä yhtenä kanavana itsetuntemuksen lisäämiseksi.  Lisätietoja FB-sivuilla.

Kehity vahvuuksilla™ on tutkittuun tietoon ja teoriaan, humanistiseen ja positiiviseen psykologiaan, sekä laajaan vahvuusnäkemykseen perustuva vahvuusinterventio, prosessi ja tutkimusmatka oman hyvinvoinnin vahvistamiseen.
30.6.-2.7.2023 Surukurssi on tarkoitettu sinulle, joka olet menettänyt läheisesi kuolemalle ja kaipaat menetyksesi käsittelyyn puhumisen lisäksi muitakin keinoja. Kurssille osallistumiselle on suotavaa, että menetyksestäsi on sen verran aikaa, että koet jo jaksavasi työskennellä itsesi ja aiheen äärellä.
Työpajamuotoinen ja kokemuksellinen kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat lisätä itsetuntemustasi, vahvistaa yhteyttä omaan mieli-keho systeemiin sekä löytää keinoja itsesäätelyyn, stressin hallintaan ja voimaantumiseen. Ilmoittautuminen https://www.ppkyo.fi/fi/itseksi-joka-olen/
Tulossa luovat menetelmät ja keho-mieli työpajoja surujärjestöjen jäsenille sykyllä 2021. Tarkemmat tiedot tapahtumat välilehdellä.
Tulossa Itsemyötätunto-kurssi. Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
Tässä itsetuntemusvalmennuksessa kohtaat itseäsi kiireettömästi ja kokonaisvaltaisesti - tunnistaen, huomioiden ja käyttäen laajasti vahvuuksiasi. Retriitti toteutetaan intensiivivalmennuksena21-23.5.2021 .
Instagramissa on esillä tekemääni taidetta. Käy kurkkaamassa https://www.instagram.com/minna.koivula_art/
Työnohjaukset ja valmennukset voidaan toteuttaa lähi-tai etäohjauksena. Käytössäni on suojattu Teams-sovellus.
Ilosta on mukana puitesopimuksella Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin työnohjauksen palveluntuottajana tulevallakin sopimuskaudella 1.1. 2021 alkaen.
Minnalla on tullut täyteen 30 vuotta yrittäjyyttä.
21.–22.8.2020 itsemyötätunto-kurssi yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston kanssa. Lisätietoa https://www.ppkyo.fi/fi/itsemyotatunto/
Ilosta on solminut yhteistyösopimuksen Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry:n kanssa neuvontapalvelujen tuottamisesta.
Muutoksia aikatauluissa ja palvelujen toteutustavoissa.
Luovat menetelmät surun käsittelyssä.
Taideterapeuttinen työpaja itsemurhan tehneiden läheisille Oulussa 19.10.2019 yhteistyössä Surunaua Ry:n kanssa.
Järjestän yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston kanssa hyvinvointikurssin Hiljaisuuden kuvia, josta on tarkemmat tiedot kesäyliopiston koulutustarjontasivuilla.
8-9.6. klo 10-16 intensiivikurssin tavoitteena on itsetuntemuksen vahvistuminen ja oman sisäisen luovuuden ja viisauden käyttöön otto.
Kesäkampanja kesäkuun loppuun mennessä varatusta viiden kerran hyvinvointivalmennuksesta. Toteutus alkusyksystä.
Ekspressiivisen taideterapian kokemuksellinen kurssi 22-24.3.2019 Oulussa
30.11-2.12.2018 viikonloppukurssi Hiljaisuuden kuvia Oulussa.
Ilosta on mukana tuottamassa työnohjauspalveluita Helsingin diakonissalaitoksen henkilöstölle.
Ilosta on mukana tuottamassa työnohjauspalveluita Oulun kaupungille sekä Iin, Limingan ja Lumijoen kunnille. Puitesopimus on voimassa 2018-2019.
Hengityskoulu on tarkoitettu henkilöille, jotka kokevat tarvitsevansa käytännön menetelmiä ja tietoa äänestä ja äänenkäytöstä. Hengityksen ja liikkeen avulla harjoitellaan omien tunteiden säätelyä, itsensä rauhoittamista sekä tapaa olla vuorovaikutuksessa itsensä ja toisten kanssa.
Työnohjaussopimus Oulun yliopistollisen sairaalan kanssa.
Tre on helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä stressin purkuun. Soveltuu esim unettomuuden, lihasjännitysten ja tunne-elämän paineiden hoitamiseen.
Vapaita asiakaspaikkoja työnohjaukseen
Toteutamme seuraavan psykofyysisen hengityskoulun syksyllä 2016 yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston kanssa.