Unet itsetuntemuksen apuna

8-9.6. klo 10-16 intensiivikurssin tavoitteena on itsetuntemuksen vahvistuminen ja oman sisäisen luovuuden ja viisauden käyttöön otto.

Viikonlopun aikana asetumme kiireettömästi itsemme äärelle. Käytämme kehollisia ja ekspressiivisen taideterapian keinoja sanallisen jakamisen lisäksi. Näin haluamme antaa ilmaisuun ja tietoisuuden jäsentelyyn kokonaisvaltaisen ja myös sanattomia kanavia. Ryhmässä unikuvien lähestyminen ihmettelevällä asenteella yhdessä muiden kanssa synnyttää oivalluksille otollisen tilan. Emme "selitä" unia vaan käytämme niitä yhtenä kanavana itsetuntemuksen lisäämiseksi.  Lisätietoja FB-sivuilla.

Minnalla on tullut täyteen 30 vuotta yrittäjyyttä.
21.–22.8.2020 itsemyötätunto-kurssi yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston kanssa. Lisätietoa https://www.ppkyo.fi/fi/itsemyotatunto/
Ilosta on solminut yhteistyösopimuksen Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry:n kanssa neuvontapalvelujen tuottamisesta.
Muutoksia aikatauluissa ja palvelujen toteutustavoissa.
Luovat menetelmät surun käsittelyssä.
Taideterapeuttinen työpaja itsemurhan tehneiden läheisille Oulussa 19.10.2019 yhteistyössä Surunaua Ry:n kanssa.
Tulossa Itsemyötätunto-kurssi keväällä 2020 yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston kanssa.
Järjestän yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston kanssa hyvinvointikurssin Hiljaisuuden kuvia, josta on tarkemmat tiedot kesäyliopiston koulutustarjontasivuilla.
8-9.6. klo 10-16 intensiivikurssin tavoitteena on itsetuntemuksen vahvistuminen ja oman sisäisen luovuuden ja viisauden käyttöön otto.
Kesäkampanja kesäkuun loppuun mennessä varatusta viiden kerran hyvinvointivalmennuksesta. Toteutus alkusyksystä.
Ekspressiivisen taideterapian kokemuksellinen kurssi 22-24.3.2019 Oulussa
30.11-2.12.2018 viikonloppukurssi Hiljaisuuden kuvia Oulussa.
Ilosta on mukana tuottamassa työnohjauspalveluita Helsingin diakonissalaitoksen henkilöstölle.
Ilosta on mukana tuottamassa työnohjauspalveluita Oulun kaupungille sekä Iin, Limingan ja Lumijoen kunnille. Puitesopimus on voimassa 2018-2019.
Hengityskoulu on tarkoitettu henkilöille, jotka kokevat tarvitsevansa käytännön menetelmiä ja tietoa äänestä ja äänenkäytöstä. Hengityksen ja liikkeen avulla harjoitellaan omien tunteiden säätelyä, itsensä rauhoittamista sekä tapaa olla vuorovaikutuksessa itsensä ja toisten kanssa.
Työnohjaussopimus Oulun yliopistollisen sairaalan kanssa.
Tre on helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä stressin purkuun. Soveltuu esim unettomuuden, lihasjännitysten ja tunne-elämän paineiden hoitamiseen.
Vapaita asiakaspaikkoja työnohjaukseen
Toteutamme seuraavan psykofyysisen hengityskoulun syksyllä 2016 yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston kanssa.