VOIMAKEHÄ®

2.8.2021 08:00 - 31.8.2021 16:00

Sopimuksen mukaan.

Voimakehä-työpaja (4h) työryhmille esim. kehittämis- tai tyhypäivän sisällöksi. Voimakehä menetelmän avulla tullaan tietoiseksi yksilöitten ja ryhmän voimavaroista ja potentiaalista. Vasta tiedostamalla vahvuuspotentiaali voidaan se saada mielekkääseen käyttöön ja hyvinvoinnin tueksi. Tilaustuote.

VOIMAKEHÄ® on ohjauskonsepti ja työkalu vahvuuksien tunnistamiseen ja nimeämiseen. Se perustuu  positiivisen psykologian laajaan vahvuusnäkemykseen, johon sisältyvät luonteenvahvuudet, luontainen kyvykkyys ja lahjakkuus, hankitut taidot ja osaaminen, kiinnostuksen kohteet, arvot sekä resurssit. 

VOIMAKEHÄ perustuu humanistiseen ja positiiviseen psykologiaan sekä sosio-konstruktivistiseen näkemykseen.
Kun ihminen voi hyödyntää työssään omia vahvuuksiaan laaja-alaisesti, toimii hän "voimavyöhykkeellään", joka on innostuksen ja hyvinvoinnin optimaalinen vyöhyke. 

​Vahvuuksien hyödyntäminen on yhteydessä lukuisiin organisaatiotason myönteisiin tuloksiin, kuten tuottavuuteen, tuloksellisuuteen ja parempaan asiakaspalveluun. Siksi nykypäivän organisaatioiden menestystekijänä on henkilöstön vahvuuspotentiaalin tunnistaminen ja aktivoiminen. 

 

dsc-2443-m_orig.jpg

Tulevia tapahtumia

10.6.2022 - 11.6.2022
Itseksi joka olen, viikonkoppukurssi itsetuntemuksen vahvistamiseksi. Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat lisätä itsetuntemustasi, vahvistaa yhteyttä omaan mieli-keho systeemiin sekä löytää…
17.6.2022 - 19.6.2022
Kohtaat itsesi kiireettömästi ja kokonaisvaltaisesti tällä tunnistaen, huomioiden ja käyttäen laajasti vahvuuksiasi.