Surukurssi Valamon luostarissa 2024

12.7.2024 16:00 - 14.7.2024 12:30

Valamon luostari

Hiljaisen surun polulla- kurssi Valamon luostarissa on tarkoitettu sinulle, joka olet menettänyt läheisesi kuolemalle ja kaipaat menetyksesi käsittelyyn puhumisen lisäksi muitakin keinoja. Kurssille osallistumiselle on suotavaa, että menetyksestäsi on sen verran aikaa, että koet jo jaksavasi työskennellä itsesi ja aiheen äärellä.Tällä kurssilla asetumme kiireettömästi itsen ja surun äärelle.

Valamon luostarin rauhoittavassa miljöössä toteutettava kurssi tarjoaa keinoja surun kohtaamiseen ja käsittelyyn kokonaisvaltaisesti, huomioiden myös keholliset kokemukset ja sanaton ilmaisu.  Kurssin tavoitteena on lisätä levollisuuden tunnetta, hyväksyvää läsnäoloa ja vahvistaa itsetuntemusta. Kurssi on kokemuksellinen, teemme ja tunnistamme asioita sekä yksin tehtävien harjoitusten että yhteisen dialogisen keskustelun kautta. Menetelminä käytetään taidelähtöisiä ja psykofyysisiä menetelmiä, lähestymistapa surun kohtaamiseen on lempeä ja voimavarakeskeinen. Toimimme osittain hiljaisen työskentelyn periaatteella ja annamme näin tilaa sisäisyydelle ja sanattomalle ilmaisulle.

nature-3112448__480.jpg

Tulevia tapahtumia

12.7.2024 - 14.7.2024
Hiljaisen surun polulla- kurssi Valamon luostarissa on tarkoitettu sinulle, joka olet menettänyt läheisesi kuolemalle ja kaipaat menetyksesi käsittelyyn puhumisen lisäksi muitakin keinoja. Kurssille…