Itsemyötätunto

26.2.2021 16:30 - 27.2.2021 16:00

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto, Torikatu 22 A (2. krs), Oulu

Tule tietoiseksi ja vahvista itsemyötätuntoasi kokemuksellisella kurssilla, jossa tutkimme, ihmettelemme ja harjoittelemme meissä sisäsyntyisesti olevan myötätuntoisuuden kokemista.

Itsemyötätunto- kurssi antaa työkaluja itse- ja tunnesäätelyyn, muokkaa minäkuvaa sekä vahvistaa itsetuntemusta. Kurssi soveltuu kaikille, jotka tarvitsevat omassa elämässään ja työssään keinoja itsensä rauhoittamiseen, itsekriittisyyden ja -vaativuuden hellittämiseen sekä itsensä kohteluun ystävällisemmin.Myötätuntovalmiuden tunteita ovat mm. myötätunto, turvallisuuden tunne, tyyneys ja tyytyväisyys, jolloin huomio laajenee ja ihminen kykenee havainnoimaan turvallisuuden merkkejä silloinkin, kun meissä olevat suojavalmiudet aktivoituvat. Kehittämällä myötätuntovalmiutta, voidaan vaikuttaa myös hermostoon ja sitä kautta huomiointi- ja ongelmanratkaisukykyyn sekä stressitasoon.

Tule tietoiseksi ja vahvista itsemyötätuntoasi kokemuksellisella kurssilla, jossa tutkimme, ihmettelemme ja harjoittelemme meissä sisäsyntyisesti olevan myötätuntoisuuden kokemista. Kurssi antaa työkaluja itse- ja tunnesäätelyyn, muokkaa minäkuvaa sekä vahvistaa itsetuntemusta.

 

                  

Tyohyvinvointi.jpg

Tulevia tapahtumia

10.6.2022 - 11.6.2022
Itseksi joka olen, viikonkoppukurssi itsetuntemuksen vahvistamiseksi. Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat lisätä itsetuntemustasi, vahvistaa yhteyttä omaan mieli-keho systeemiin sekä löytää…
17.6.2022 - 19.6.2022
Kohtaat itsesi kiireettömästi ja kokonaisvaltaisesti tällä tunnistaen, huomioiden ja käyttäen laajasti vahvuuksiasi.