Hiljaisuuden voima -Kevätretriitti

15.5.2021 10:00 - 16.5.2021 15:00

RETRIITTI SIIRTYY SYKSYYN PANDEMIAN TAKIA. UUSI AJANKOHTA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN.

Retriitissä pääset kokemaan • Palautumista ja voimaantumista • Itsesi ja sisäisyytesi äärelle asettumista • Hiljaisuutta • Kiireetöntä olemista luonnonkauniissa ympäristössä • Tilaa kehon, mielen ja luovuuden tarpeille • Lempeitä harjoitteita • Asiantuntevaa ohjausta pitkällä kokemuksella.

Hiljaisuuden voima- retriitissä asetumme kiireettömästi itsen äärelle. Retriitin pyrkimyksenä on olemisen tilan löytäminen arjen tekemisen tilan ja kiireisyyden vastavoimaksi. Tavoitteena on tasapainottaa ja vahvistaa levollisuuden ja tietoisen läsnä olemisen tunnetta, sekä vahvistaa itsetuntemusta ja lisätä tietoisuutta omasta moniulotteisuudesta. Retriitti on kokemuksellinen, ohjatuilla harjoituksilla pääsemme syvemmälle oman sisäisyytemme äärelle.  

Pyrimme viikonlopun aikana siirtymään tekemisestä olemisen tilaan. Tähän meitä auttaa osaltaan hiljaisen työskentelyn periaate.  Aiempaa kokemusta retriittiin osallistumisesta tai käytetyistä menetelmistä ei tarvita.

 

Sisältö:

·       Ohjauksen taustalla voimavarasuuntautunut viitekehys

·       Tietoisuustaitoharjoitteita

·       Meditaatiota

·       Psykofyysistä lähestymistapaa.

·       Ekspressiivisen taideterapian keinoja

 

Tarkemman sisällön päivien ohjelmasta saat ilmoittautumisen jälkeen.


Huomioimme vallitsevan tilanteen ja noudatamme turvallisuusohjeita. Retriittiin otetaan vain pieni osallistujamäärä.

 

Paikka:

Retriitti toteutetaan Kalajoen Hiekkasärkillä, upean merellisen luonnon äärellä. Kurssipaikaltamme on suora merinäköala, jolloin talvinen luonto näyttäytyy meille koko retriitin ajan, myös sisätiloissa ollessamme. Käytössämme on myös huoneiston tilava ja ylellinen sauna. (Aurinkoranta, Tuomipakkaintie 5-9)

Majoittumiseen on varattu huoneita hotelli Lokkilinnasta.  Varatuissa yhden hengen huoneissa majoittuminen tukee osaltaan hiljaisuuteen laskeutumista ja omassa rauhassa olemista. https://lokkilinna.fi/

Viikonlopun aikana on mahdollista varata itselleen myös hoitoja alueella sijoitsevasta uudesta hoitolasta Healt&Beauty by Saija.

 

Hinnoittelu:

Retriitti 260 eur (sisältää alv 24%)

Hinta sisältää

·       Retriitin ohjelma

·       Kurssipaikalla tarjolla kahvi/tee ja pientä välipalaa (la-su)

·       Kurssipaikalla sunnuntain keittolounas

 

Majoitus 75 eur

·       Hotelli Lokkilinna

·       Yhden hengen huone

·       Aamiainen

·       Sauna

                                                                                    Retriitti on myös hyvä lahjaidea!


Tiedustelut ja ilmoittautuminen minna.koivula@ilosta.fi.

Nallikari.jpg

Tulevia tapahtumia

12.7.2024 - 14.7.2024
Hiljaisen surun polulla- kurssi Valamon luostarissa on tarkoitettu sinulle, joka olet menettänyt läheisesi kuolemalle ja kaipaat menetyksesi käsittelyyn puhumisen lisäksi muitakin keinoja. Kurssille…