Polku itseen -retriitti

21.5.2021 17:00 - 23.5.2021 12:00

Rokuan leirikeskus (Salmisentie 300, 91670 Rokua).

Tässä itsetuntemusvalmennuksessa kohtaat itseäsi kiireettömästi ja kokonaisvaltaisesti - tunnistaen, huomioiden ja käyttäen laajasti vahvuuksiasi. Retriitti toteutetaan intensiivivalmennuksena viikonlopun aikana. Tämä mahdollistaa rauhallisen ulkoisen ja sisäisen mielen tilan työskentelylle. Valmennuksessa käytettävät menetelmät · VOIMAKEHÄ®-työskentely · luovat ja taidelähtöiset menetelmät · dialoginen keskustelu Linkki imoittautumislomakkeeseen https://forms.gle/kA8gHdMttgvZX6Bp8

Polku itseen -retriitti, Rokua 21.-23.5.2021

 

 Tässä itsetuntemusvalmennuksessa kohtaat itseäsi kiireettömästi ja kokonaisvaltaisesti - tunnistaen, huomioiden ja käyttäen laajasti vahvuuksiasi.

 Retriitti toteutetaan intensiivivalmennuksena viikonlopun aikana. Tämä mahdollistaa rauhallisen ulkoisen ja sisäisen mielen tilan työskentelylle.

 Valmennuksessa käytettävät menetelmät

·       VOIMAKEHÄ®-työskentely

·       luovat ja taidelähtöiset menetelmät

·       dialoginen keskustelu

 

Retriitissä vuorottelevat hiljaisen työskentelyn periaate sekä dialoginen keskustelu.
Hiljentyminen kuljettaa kohti sisäistä rauhaa, joka antaa tilaa luovalle ajattelulle.
Hiljaisuus kertoo mikä elämässä on merkityksellistä juuri nyt.

 Vahvuuksien tunnistamisen ja nimeämisen välineenä käytämme VOIMAKEHÄ®-työskentelyä. Positiivisen psykologian laajaan vahvuusnäkemykseen perustuvana Voimakehään sisältyy luonteenvahvuudet, luontainen kyvykkyys ja lahjakkuus, hankitut taidot ja osaaminen, kiinnostuksen kohteet, arvot sekä resurssit.

 Taidelähtöisten menetelmien avulla on mahdollisuus löytää kieli myös kokemuksille, joita sanat ja selitykset eivät tavoita. Parhaimmillaan taide voi olla polku jonkin tekijälleen aiemmin tiedostamattoman toden ja rehellisen äärelle.

 Retriitti järjestetään luonnonkauniin Saarisen järven rantamaisemissa Rokualla 21.-23.5.2021 (Salmisentie 300, 91670 Rokua).

 

 Hinta ja maksaminen

 Retriitin kokonaishinta on 397 € (sis. alv 24 %) maksetaan ennen retriittiä. Hintaan sisältyy valmennus ja materiaalit, täysihoito, majoitus perjantaista sunnuntaihin yhden hengen huoneessa ja sauna.

 

Ilmoittaudu pian. Osallistujamäärä on rajoitettu! 

      Linkki imoittautumislomakkeeseen   https://forms.gle/kA8gHdMttgvZX6Bp8

 

1.png

Tulevia tapahtumia

12.7.2024 - 14.7.2024
Hiljaisen surun polulla- kurssi Valamon luostarissa on tarkoitettu sinulle, joka olet menettänyt läheisesi kuolemalle ja kaipaat menetyksesi käsittelyyn puhumisen lisäksi muitakin keinoja. Kurssille…